lunes, 9 de noviembre de 2009

MANIFEST

PROU DE CORRUPCIONS

CONTRA ELS CORRUPTES I A FAVOR DE LA DEMOCRÀCIA

Davant l’allau de corrupció destapada en alguns ajuntaments catalans i l’empresonament de destacades personalitats de la vida política catalana, cal una resposta ciutadana rotunda i democràtica per combatre aquest càncer en la democràcia.
Les entitats socials i la societat civil hem de demanar responsabilitats i exigir depuracions per acabar amb la impunitat dels corruptes i especuladors.
Catalunya en general i Badalona en particular han de desempallegar-se d’hipòcrites, oportunistes i demagogs que diuen defensar els interessos de la majoria social i en la practica són còmplices dels especuladors i els corruptes.
En mig d’una crisi econòmica brutal que colpeja a la majoria de la societat, es immoral que hi hagi persones que s’aprofiten del lloc que ocupen i alimentin aquest monstre amb el que tenim el deure i l’obligació d’enfrontar-nos com a poble.
Cal denunciar d’una vegada aquests comportaments antisocials i aïllar les persones que són còmplices d’uns lladres que ens roben amb total impunitat.
Cal una generació democràtica si volem acabar amb trames com la Gürtell, operacions Pretòria o cas Millet. Fins aquí hem arribar.
Cal recuperar la credibilitat en les nostres institucions. Són molts els càrrecs electes que actuen amb coherència i honestedat i defensen els interessos de la majoria social.
Cal exigir transparència i posar normes que evitin l’acció dels corruptes i l’aplicació de mesures exemplars contra els mateixos.
Cal un gir en les polítiques, formes i actuacions d’algunes organitzacions polítiques per a recuperar la credibilitat i la confiança de la ciutadania.
Cal acabar d’una vegada amb aquesta impassibilitat i denunciar amb total fermesa a tots aquells que s’aprofiten del seu càrrec en benefici propi.
Contra la corrupció i a favor de la Democràcia, defensarem les nostres institucions i denunciarem els comportaments corruptes amb la nostra participació activa.
Cridem a tota la ciutadania a participar en la concentració convocada per la Plataforma Unitària Ciutadana el proper divendres dia 13 de novembre a les 19h. a la plaça de la Vila i demanem que la Justícia no s’aturi i arribi fins allà on sigui necessari.

Badalona, 9 de novembre de 2009

No hay comentarios:

Publicar un comentario